ZETOR TRACTOREN VOOR OPTIMALE PRESTATIES
ZETOR TRACTOREN VOOR OPTIMALE PRESTATIES

UW ZETOR DEALER IN DE ACHTERHOEK

Bent u op zoek naar Zetor tractors of onderdelen? Gemaco Techniek is erkend dealer in de regio Achterhoek en Oost-Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en/of gebruikte Zetor tractors en onderdelen, maar ook voor service en onderhoud.


Compacte en betrouwbare tractoren

De tractors van Zetor zijn perfect in te zetten in de landbouw, tuin- en bosbouw, maar ook op bijvoorbeeld maneges en in de recreatiesector. Zetor tractoren kenmerken zich door hun:

  • Krachtige en zuinige motor
  • Uitstekende wendbaarheid
  • Betrouwbaarheid

Neem contact met ons op voor vragen of bij interesse in Zetor tractors. Bekijk hieronder ook meer informatie over de verschillende series en modellen:


Zetor modellen en series:


Zetor Major tractor

Universele, compacte en zuinige landbouwtractor, gemaakt voor het werken met landbouwwerktuigen. 
4-cilinder dieselmotor, cilinderinhoud van 2,9 liter en een vermogen van 76 PK

De Zetor Major tractors en eenvoudig aan te koppelen voorladers zijn perfect in te zetten in de landbouw, veeteelt, akkerbouw en gemeentewerken. De cabine en het dak zijn praktisch en garanderen goed zicht. Kenmerkend is het doelgerichte design en de optimale benutting van de potentie van de tractor.


Zetor Proxima

De Proxima lijn bestaat uit drie betrouwbare en zuinige tractoren
4-cilinder dieselmotoren en vermogens tussen 80 en 120 PK, afhankelijk van het model.

De Proxima tractors worden veelal ingezet in de landbouw, bosbouw en in gemeentewerk. Het hoge aantal PK´s in combinatie met een krachtige versnellingsbak zorgt ervoor dat deze tractoren zelfs in de zwaarste omstandigheden een hoog vermogen leveren.


Forterra tractoren

Een lijn van 3 robuuste en bijzonder krachtige en zuinige tractoren
4-cilinder dieselmotoren met vermogens tussen 96 en 147 PK.

De vernieuwde tractoren in de Forterra serie behoren tot de krachtigste in het gehele assortiment van Zetor. Ze zijn betrouwbaar onder alle omstandigheden en in te zetten voor het meest zware werk. Behalve het sterke vermogen zijn het effectieve ontwerp en hoge gebruiksgemak kenmerkend.


Zetor Crystal

De Crystal is de sterkste Zetor tractor voor de allerzwaarste klussen
6-cilinder motor met een indrukwekkend vermogen van 171 PK

Deze tractor wordt veel ingezet op middelgrote boerderijen en in de land- en akkerbouw. Doordat u er gemakkelijk verschillende werktuigen op kunt aankoppelen is de Crystal in te zetten voor de meest uiteenlopende klussen. Hij levert constant een hoog vermogen onder alle omstandigheden. Verder kenmerkend voor deze robuuste klassieker zijn het comfort en de eenvoudige bediening.


Over Zetor

Zetor is de grootste fabrikant van dieselmotoren en tractors in Tsjechië, opgericht in 1920. Waar zij begonnen met motoren voor auto’s, vliegtuigen en motorfietsen, staan ze nu het meest bekend om hun motoren en tractoren. Deze produceren en distribueren zij sinds 1946, naar inmiddels 140 landen.


Uw Zetor tractors dealer in de Achterhoek

Bij Gemaco Techniek zijn wij dé dealer van Zetor tractors in de Achterhoek en heel Oost-Nederland. U kunt zowel bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte tractoren, maar we leveren ook service en onderhoud. Neem direct contact met uw Zetor tractors dealer.

Gemaco Techniek is uw erkende dealer in de Achterhoek voor Zetor Tractors