ONDERHOUD EN REPARATIE

Wij zijn uw partij in de Achterhoek voor reparatie en onderhoud van al uw landbouwmachines, tractoren en werktuigen.

Voor de continuïteit van uw werkzaamheden is regelmatig en vakkundig onderhoud van groot belang. Het verlengt de levensduur van uw machines en voorkomt stilstand. Dat begrijpen we bij Gemaco Techniek als geen ander. Wanneer een storing of defect zich toch voordoet, helpen we u dan ook graag dit zo snel mogelijk te verhelpen.

In onze moderne werkplaats in de Achterhoek bent u aan het juiste adres voor gedegen onderhoud en reparaties aan al uw landbouwmachines. Onze monteurs kunnen u overigens ook op locatie bezoeken in onze goed uitgeruste mobiele werkplaats. Wij zijn inzetbaar in de hele regio Oost-Nederland: Achterhoek, Liemers, Berkelland en de grensstreek met Duitsland.

Neem direct contact met ons op
.


Alle soorten (landbouw)machines

Wij zijn erkend dealers van Zetor en Branson tractors, maar door onze jarenlange ervaring kunnen we ook de merken buiten onze dealerschappen goed onderhouden.
Onze monteurs zijn opgeleid om ieder type machine te repareren en te onderhouden. U kunt bij ons dan ook terecht met elk merk landbouwmachine en tractor voor service, onderhoud en reparatie.


Keuring van uw machines

Sinds 1998 is het periodiek laten keuren van uw machines en werktuigen verplicht. Bij Gemaco Techniek helpen we u bij het keuringsklaar maken én keuren van uw tractoren en werktuigen.

De meest moderne tractoren en landbouwmachines voldoen direct na levering aan de strengste eisen op gebied van veiligheid en milieu. Met het juiste onderhoud en periodieke keuringen zorgt u dat uw machines blijven voldoen aan dit niveau. Voor machines, werktuigen en tractoren op leeftijd golden destijds andere regels. Om veilig en verantwoord gebruik van deze machines te kunnen blijven garanderen zijn keuringen des te belangrijker.


Airco Service

Beschikt u over een airconditionsysteem? Met ons professionele aircovulstation kunnen wij onderhoud of reparaties aan uw airconditioningsysteem verrichten, zodat het naar behoren blijft werken. Het aircovulstation is uitgerust met recycling van koelmiddel en olie en automatische terugwinning. Voor het bijvullen of repareren van uw airconditioningssysteem kunt u een afspraak maken met ons. Neem hiervoor direct contact met ons op.


Jaltest apparatuur

Gemaco techniek beschikt over uitgebreide apparatuur voor diagnose en kallibratie van moderne landbouwtractoren. Neem hiervoor direct contact met ons op.


Neem contact met ons op voor onderhoud, reparatie of keuring van uw landbouwmachines in de Achterhoek.