BRANSON TRACTOREN VOOR OPTIMALE PRESTATIES
BRANSON TRACTOREN VOOR OPTIMALE PRESTATIES
BRANSON TRACTOREN VOOR OPTIMALE PRESTATIES

BRANSON DEALER IN OOST NEDERLAND

Bent u op zoek naar een Branson tractor of landbouwwerktuig? Gemaco Techniek is dé Branson dealer voor de regio Achterhoek en Oost-Nederland. U kunt bij ons terecht voor service, onderdelen, nieuwe en/of gebruikte tractoren.


Veelzijdige tractoren

De tractoren en andere werktuigen van Branson zijn ideaal voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Kenmerkend voor het merk is de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Kiest u voor een tractor van Branson, dan kiest u tevens voor:

  • Compacte en gebruiksvriendelijke tractoren
  • Eenvoud en kwaliteit
  • Duurzaamheid en efficiëntie

Heeft u vragen of interesse in een Branson tractor of ander werktuig, neem dan direct contact met ons op. Bekijk hieronder ook meer informatie over de verschillende series en modellen:

Branson 00 serie

Ideaal voor zowel particulieren met veel grond als professionals op bijvoorbeeld een camping, kwekerij of manage.
3-cilinder dieselmotor en een PK van 21 tot 31, afhankelijk van het precieze model.

De 00 serie bestaat uit compacte tractoren die u kunt inzetten voor diverse werkzaamheden zoals grasmaaien, hout kloven, snoeien, gewasbescherming of onkruid verwijdering met een borstel. Kenmerkend voor dit type tractor van Branson zijn de kracht, kleine draaicirkel, het overzichtelijke dashboard en volledig te openen motorkap. Een Branson tractor uit de 00 serie is verkrijgbaar met frontlader, fronthef of front-aftakas.

Branson F serie

Ideaal voor professionals zoals hoveniers, groenvoorzieners, recreatiebedrijven en maneges.
3-cilindermotor en een vermogen van 35 of 45 PK, afhankelijk van het model.

De tractoren uit de F-serie zijn wat zwaarder dan die uit de 00 serie en beschikken over een luxe cabine. Deze modellen zijn smal en daardoor zeer wendbaar. Dit type tractor is daarom goed in te zetten in kleinere ruimtes en perfect voor klussen zoals bodembewerking, maaien, groenonderhoud en transport van bijvoorbeeld strobalen. De F-serie tractoren zijn uit te breiden met een frontlader, fronthef of front-aftakas.

Branson 25-serie

Ideaal voor bedrijfsmatig gebruik op bijvoorbeeld een kwekerij, manege of camping en ook geschikt voor groenvoorzieners en landschapsbeheerders.
4-cilindermotor en vermogens van 35 tot 55 PK, afhankelijk van het model.

De Branson 25-serie bestaat uit compacte tractoren met een modern design. Kenmerkend is de kleine draaihoek, ergonomische bediening en het uitstekende zicht vanuit de cabine. Dit type tractor van Branson wordt veel gebruikt voor werkzaamheden als maaien, berm onderhoud, snoeien, bewateren en bodembewerking.


Branson K-serie

Ideaal voor professionele gebruikers in de veehouderij, landschapsbeheer, groot groenvoorziening en de recreatiesector.4-cilindermotor en 74/54 PK/Kw vermogen en 1700kg hefvermogen.

De K-serie bevat de grootste, meest luxe en duurzame Branson tractor. Dit type wordt veelal ingezet voor zwaardere werkzaamheden zoals transport van hooibalen, stalvoedering, snoeien, maaien en schoonmaken van sloten. Deze efficiënte tractor is zowel beschikbaar in cabrio uitvoering als luxe cabine met airco. Een passende frontlader is leverbaar. Tevens kunt u er vele andere werktuigen op aanbouwen.


Over Branson

Het bedrijf achter het Branson label is Kukje Machinery, een Koreaanse fabrikant die al sinds 1968 tractoren produceert. In 1998 richtten zij in de VS Branson Tractors op als distributiebedrijf voor hun tractoren en andere landbouwwerktuigen. Inmiddels is dit bedrijf ook al vele jaren succesvol op de Europese en Nederlandse markt.


Uw Branson tractor dealer in de Achterhoek


Bij Gemaco Techniek zijn wij dé Branson dealer in de Achterhoek en Oost-Nederland. Of u nu een nieuwe of reeds gebruikte Branson tractor zoekt of onderdelen, service of onderhoud nodig heeft, u kunt bij ons terecht.

Vragen of interesse in Branson tractoren? Neem direct contact met ons op.

Tractor Branson. Gemaco Techniek is erkend dealer in de Achterhoek