OVER GEMACO TECHNIEK

Wij zijn een Achterhoeks mechanisatie bedrijf actief in de landbouw, akkerbouw en veehouderij. Bij Gemaco Techniek kunt u terecht voor:


Onderhoud en reparatie van (landbouw)machines en werktuigen

Ontwikkeling, productie en aanbreng van aanpassingen (landbouw)werktuigen

Branson tractoren: verkoop, onderhoud en reparatie

Zetor tractoren: Verkoop, onderhoud en reparatie

Verhelpen van hydraulische storingen

Mechanisatie en machinebouw

Constructie- en laswerk


Wij zijn actief in de regio Achterhoek, Liemers, Berkelland, Twente en grensstreek Duitsland.

Onze werkzaamheden verrichten wij veelal vanuit onze werkplaats in Lievelde. Echter, wanneer nodig werken wij ook op locatie met een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Op deze manier kunnen wij zeer efficiënt storingen verhelpen en reparaties verrichten, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kan.


Contact opnemen

Heeft u een vraag of technisch probleem? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Over ons landbouw mechanisatie bedrijf

Vanuit een passie voor techniek is Gemaco Techniek in 2011 opgericht door Marc Geltink. Deze stap volgde na een technische opleiding en 17 jaar werkervaring als technisch monteur en chefwerkplaats in een groot bedrijf in landbouw mechanisatie. Daarna heeft hij nog 2 jaar gewerkt als technisch trainer bij Aeres Tech in Ede

Inmiddels bestaat Gemaco Techniek al ruim 10 jaar. Met een klein team van techneuten werken wij iedere dag met veel plezier voor onze klantenkring in Oost-Nederland.

In ons landbouw mechanisatie bedrijf is geen dag hetzelfde. Dat veelzijdige is wat ons werk zo leuk maakt. Wat we het allermooist vinden is het oplossen van ingewikkelde storingen en het op maat aanpassen van machines en werktuigen. ´Het spul passend maken´, noemen wij dat. Dit vergt creatieve, frisse ideeën en écht maatwerk. Het doel daarvan is om onze klanten te helpen om zo effectief mogelijk te werken.