• 1

Tractoren

Zetor Major
Een betrouwbare tractor met een uitstekende prijs-vermogensverhouding.
Zetor Proxima
Zetor Proxima Plus
Zetor Proxima Power
Tractorserie Proxima staat voor meer dan 60 jaar Zetor know-how, tractorproductie in eigen fabriek en heeft het maximum vermogen gekoppeld aan een hoge mate van betrouwbaarheid zelfs onder de zwaarste omstandigheden.
Zetor Forterra
Zetor Forterra HSX
Zetor Forterra HD
Zetor Forterra tractoren zitten in de vermogenscategorie van 96 tot 136 PK met de gewaarmerkte robuuste Zetor motoren en exceptioneel goede parameters voor schakelen onder last.
Zetor Crystal
Eenvoudig te bedienen met een krachtige 6 cilinder motor. Een ruime, stille en comfortabele cabine. Lage gebruiks- en onderhoudskosten. Uitstekende prestaties en betrouwbaarheid garandeert u een maximale productiviteit. Klaar voor het echte werk!

Gemaco Techniek uw Zetor dealer!

Gemaco Techniek is de Zetor dealer voor de Achterhoek. Voor Zetor kunt u bij ons terecht voor service, onderdelen, nieuwe tractoren en/of een gebruikte van het gehele Zetor leveringsprogramma.


Zetor Tractors a.s., is de grootste dieselmotor fabrikant in Tsjechie. De traditie van het produceren gaat terug tot 1920. Vanaf 1924 werden hier benzinemotoren voor de auto industrie gemaakt, later gevolgd door vliegtuig zuigermotoren , motoren voor de motorfiets, grote stationair motoren en andere producten voor deze sector. De meest succesvolle motoren waren dieselmotoren voor de tractoren, welke sinds 1946 gedistribueerd zijn naar veel landen over heel de wereld onder het merk Zetor.

Zetor tractoren zijn uitgerust met motoren gemaakt in de Zetor fabriek en ondanks de vele concurrentie, garanderen wij een optimale prestatie, betrouwbaarheid en lage eigendomskosten.

meer over zetor