Wat doen wij

Gemaco Techniek is een mechanisatie bedrijf in Gelderland dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, produceren en aanbrengen van technische aanpassingen en / of verbeteringen aan bestaande ( landbouw )-werktuigen, dit alles naar wens van de klant. Ook normaal onderhoud en reparatie aan alle (landbouw) machines.

Niet alleen voor gebruikte machines maar ook voor nieuwe kunnen wij u van dienst zijn. Gemaco Techniek is de Zetor dealer voor de Achterhoek. Voor Zetor kunt u bij ons terecht voor service, onderdelen, nieuwe tractoren of een gebruikte van het gehele Zetor leveringsprogramma.

Tevens is Gemaco Techniek ook dealer van Branson tractoren. Bij Branson tractoren wordt een sterke focus gelegd op kwaliteit, eenvoud, gebruiksgemak en lage gebruikskosten. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid Korea waar sinds 1968 tractoren worden geproduceerd. Door de jarenlange ervaring en gemotiveerde medewerkers, die garant staan voor een hoge kwaliteit en serviceverlening, profiteren steeds meer gebruikers van de voordelen van een Branson (compact) Tractor.

Daarnaast bent u bij ons ook op het juiste adres voor het produceren van constructiewerk, van spant tot ijzeren bloembak, bijna alles is mogelijk.

Reparaties en onderhoud op locatie behoort ook tot de mogelijkheden , met een mobiele werkplaats zijn wij in staat om ook reparaties en onderhoud op locatie te verrichten.

 

Met vriendelijke groet,

Marc Geltink

 

01 U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, keuringsklaar maken en keuren van tractoren, werktuigen en tuin- en parkmachines ook voor constructie- en laswerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken in onze eigen, goed uitgeruste werkplaats, maar ook op locatie.
02 Wij zijn het adres voor probleem en doeltreffende oplossingen in de techniek waarbij er altijd rekening gehouden wordt met de wensen van de klant. Hierbij staat service hoog in het vaandel. Ook is er op locatie veel mogelijk met een compleet ingerichte mobiele werkplaats.