• 1

Tractoren

Branson 00-serie
De Branson 00-serie tractoren hebben een ruime bodemvrijheid tot 30 centimeter. De robuuste vooras heeft een hoge stuuruitslag, waardoor eenvoudig gemanoeuvreerd kan worden. De 3-cilinder dieselmotor voldoet aan de geldende emissie-eisen en geeft onder alle omstandigheden het gewenst vermogen.
Branson F-serie
Branson biedt met de nieuwe F serie een compacte en efficiente tractor in zijn klasse tegen een heel betaalbare prijs. De F serie is verkrijgbaar in twee verschillende types: de F36 en F47. Beide modellen zijn leverbaar met een 3-cilinder dieselmotor met een motorvermogen van 35 of 45 PK, 12-12 omkeertransmissie of een traploze hydrostaat
Branson 25-serie
De nieuwe 25-serie van Branson is de compleet nieuwe serie moderne compacte tractoren met vermogens van 35 tot 55 pk. De 25-serie is uitgerust met 3- en 4-cilinder motoren met een mechanische omkeer (12v/12a) of hydrostaat transmissie.
Branson K-serie
Branson brengt met de K-serie de efficientste en duurzaamste tractor in zijn klasse tegen een heel betaalbare prijs. Een totaal nieuw ontworpen tractor met een hoge transportsnelheid, zowel in cabrio uitvoering als luxe cabine uitvoering met standaard airco en optimaal bedieningscomfort. De K-serie heeft zuinige en stille dieselmotoren die aan de hoogste emissie eisen voldoen.

Gemaco Techniek uw Branson dealer!

Gemaco Techniek is de Branson dealer voor de regio Oost en Achterhoek. Voor Branson tractoren kunt u bij ons terecht voor service, onderdelen, nieuwe tractoren en/of een gebruikte van het gehele Branson leveringsprogramma.


Bij Branson tractoren wordt een sterke focus gelegd op kwaliteit, eenvoud, gebruiksgemak en lage gebruikskosten. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid Korea waar sinds 1968 tractoren worden geproduceerd. Door de jarenlange ervaring en gemotiveerde medewerkers, die garant staan voor een hoge kwaliteit en serviceverlening, profiteren steeds meer gebruikers van de voordelen van een Branson (compact) Tractor. Eind jaren 90 zijn deze tractoren geintroduceerd in USA, Canada en inmiddels zijn ze ook al 15 jaar succesvol op de Europese markt.

Branson heeft een breed scala van tractoren en bijbehorende werktuigen. Deze tractoren zijn verkrijgbaar met een vermogen van 21 tot 75 Pk en zowel met een hydrostatische transmissie als een handgeschakelde transmissie leverbaar. Branson tractoren worden ontworpen en vervaardigd in Zuid-Korea. Deze tractoren zijn uitermate geschikt voor zowel particulieren als voor bedrijven en worden gebruik op boerenbedrijven, maneges, sportvelden, bij hoveniers en overheidsinstellingen.

meer over Branson